> Nejdem sa háďat ale Linux v láske nemám jeho
> kernel je obrovsky a čím novšia verzia tým je
> kernel pomalší. JE postavený tak že ma naprd
> správu pamäti a spotreba energie tiež nestojí za
> reč. Ja si potrpím na eCS a Windows 7.
souhlas. Mam Linux rad, ale na serverove aplikace. Tam opravdu jako FireWall a Router nema chybu. Jako desktop to sice zacina byt zajimave tim, ze to funguje skoro na jakekoliv masine po strance HW si to poradi, ale opravdu kernel uz je macek a doby, kdy stacila masina MMX 200 MHz a 128 MB RAM je nenavratne pryc. eCS i 2.0 ted nejnovejsi verze na MMX 200 MHz a 128 MB RAM beha jako o zivot perfektne. Zkratka kernel az na male upravy je stale asi tak 15 let stary
P.S. Na mail pouzivam PMMail OS/2 native a celkem spokojenost. Pravda, je novejsi verze pres asi WarpIn, ale zatim jsem nemel potrebu menit. Kdyz neco funguje, nema se do toho stourat
Zasadni problem mam se SIO2K. Potrebuji jej, protoze pres jeho VirtualModem jedu Telnet BBS a Fidonet. Posledni varianta pro eCS registrovana byla orezana a nemela vubec VMODEM, jen podporu seriovych portu pro WinModemy a tak. O rok novejsi ShareWare verze 2.03 VMODEM pravda umi, asi 5 let to nikdo nerozchodil, ale mne se to minuly tydem podarilo :-O :-O :-O Jenze stejne uspech na dve veci: na nic a na hovno :-( Je to ShareWare a po 30ti dnech to sice funguje, ale po restartu pocitace to zustane stat na hlasce: "Hit any key to continue" a pak to funguje dal. Jenze server pro Fidonet a Telnet mam v Jihlave a ja jsem v Praze a to se dost tezko dela: "Hit any key to continue" :-( Koupil bych SIO2K, ale nejde to ... posledni verze je z roku 2002 a ani ne po 4 mesicich od teto verze autor Ray Gwinn zemrel a nezanechal u nikoho program pro registraci, takze legalne proste 100% funkcni SIO2K nejde sehnat :-((((((((((((((((((((((((((((
Upraveno 2 krát. Naposledy upravil BazMyslik (23.06.2010 00:43)