OS/2 a eComstation : os/2.cz Fórum
Fórum o OS/2 a eComstationu
os2.cz Forum
Warpstock CZ 2010?
Autor: StefanZ (IP zalogováno)
Datum: 26 July, 2010 13:45

Zdarec vsichni.

Bude letos .stock, nebo jmem zas nekde zazdil nejake info? smiling smiley

Stefan

Re: Warpstock CZ 2010?
Autor: jkacer (IP zalogováno) admin
Datum: 26 July, 2010 17:44

Ahoj, nezazdil jsi nic, ale nějak nám mlčí naše moravská sekce, která to má letos na starosti. Teda doufám, že jsme se minule tak domluvili...

-------------------------------
Jarda Kačer
Web a kontakty: [jarda.kacer.biz]

Autor: kuben (IP zalogováno)
Datum: 5 August, 2010 16:00

Moraváci nespí, počítáme s Pavlem Konečným, že bychom to nějak zorganizovali. Kombinace Brno - jižní Morava. Snad to vyjde. Ale asi až začátkem října, dřív budu sotva moci. A někteří ani dřív nechtěli kvůli mateřským povinnostem, pokud se pamatuji. Takže o termínu by se začalo jednat až v září.

Mirek

Autor: kuben (IP zalogováno)
Datum: 19 August, 2010 14:01

Mimochodem, když Warpstock 2010 zorganizujeme, budou nějaká vystoupení? Navrhnutý termín bude zřejmě kolem půlky října a do té doby není zas tak moc času. Kdo by předběžně něčím přispěl do programu?
Mirek

Datum: 19 August, 2010 22:14

Přiznám se bez mučení, že letos nemám připraveno nic, vůbec nic :-(
Uplynulý rok byl dost hektický a na OS/2 mi skoro nezbyl čas. Ani ten Octave jsem ještě nedoportoval...

Jarda Kačer

Autor: lcerny (IP zalogováno)
Datum: 20 August, 2010 10:09

Jsem na tom dost podobně jako Jarda  smiling smiley
Nicméně něco se najde. Narovinu se přiznám, že jsem se vždy před WS zamyslel, co by se dalo ukázat a pak něco spáchal.

Letos jsem svoji ostrou eCS ještě nezapnul, zbyl mi čas pouze na test eCS20GA ve virtuálu :-o

Z hlavy mě tak napadá

1/ přehled použitelných mail systémů, když už se to tady probíralo s Andym.
2/ "potlach" bez přednášek

Nějaká anketa zajímavých témat by mohla posbírat zvídavé dotazy ?

------------
Jabber: lcerny@jabbim.cz
Web: [www.lcerny.cz]

Datum: 3 September, 2010 14:04

Malý update:

Pokud byste měli zájem, můžu si připravit přednášku o platformě Jazz (https://jazz.net) a nástroji Rational Team Concert (http://jazz.net/projects/rational-team-concert/). V IBM se v současné době RTC nasazuje na všechny projekty, já ho používám už cca půl roku a nemůžu si ho vynachválit. Je to nástroj pro kompletní správu softwarových projektů, který zahrnuje plánování, přiřazování práce a její kontrolu, buildování projektu, testování a reportování chyb, repozitáře kódu, výstupní sestavy a určitě i něco navíc, na co jsem zapomněl. Je to integrovatelné do Eclipse a vývojových nástrojů Rational (Developer, Architect, ...). Minimální verze pro 10 uživatelů je navíc dostupná zdarma.

Bohužel to ale nemá nic společného s OS/2 :-( Nicméně kdyby byl ze strany dalších účastníků zájem, rád si to připravím.

Jarda Kačer

Autor: lcerny (IP zalogováno)
Datum: 3 September, 2010 14:27

Jsem pro, rád se podívám na vývoj a správu projektů. No a když věci pro přednášku nemusí být svázané s OS/2, hned se mi líp přemýšlí, co ukázat  smiling smiley

------------
Jabber: lcerny@jabbim.cz
Web: [www.lcerny.cz]

Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci.
Online uživatelé (Administrátor)
This forum powered by Phorum.